Execuție Instalații

Execuţia are un rol important în cadrul societății noastre, făcând parte din pachetul de servicii ce reflectă profesionalismul, flexibilitatea și calitatea serviciilor oferite. Societatea noastrș asigurș montajul echipamentelor livrate cu promptitudine, respectând termenele contractuale și cu un înalt grad calitativ.

Acest lucru este posibil și datoriă implementării sistemului integrat performant PRIMAVERA, sistem ce asigură toate condițiile necesare atingerii unui nivel ridicat în managementul de proiect.


Service

Societatea noastră asigură service gratuit în perioadă de garanție și în bază unui contract de service și mentenanța în perioadă extra garanție pentru toate echipamentele livrate și montate.

Departamentul service este dotat cu cu o gamă variată de echipamente de măsură și control, toate de ultimă generație, fapt ce permite prevenirea, depistarea sau remedierea rapidă și eficientă a defectelor ce apar în funcționarea instalațiilor.

Departamanetul service poate asigura, cu echipamentele din dotare, verificarea parametrilor funcționali ai instalațiilor deja finalizate fără a fi nevoie să se intervină asupra acestora sau a diferitelor părți din instalație. Astfel pot fi verificate debite de apă (cu ajutorul debitmetrului cu ultrasunete), de aer (cu ajutorul anemometrului) , pierderile de energie termică, pierderile de agent de încălzire (cu ajutorul camerei cu termoviziune) , etc.


Proiectare

Societatea noastră asigură servicii de proiectare și consultanță pentru următoarele categorii de instalații:

  • Instalații ventilare și climatizare
  • Instalații termice
  • Instalații sanitare și PSI

Dispunem de specialiști care vă pot îndruma în a alege soluția optimă pentru proiectele dumneavoastră.